Loading...
SERVICES 2017-09-28T06:55:45+00:00

Revision & regnskab

ASNÆS REVISOR A/S REGISTRERET REVISIONSSELSKAB TILBYDER KVALIFICERET REVISION SAMT REGNSKABSMÆSSIG ASSISTANCE

Revisionen er med til at bidrage til pålideligheden af din virksomheds økonomirapportering og dermed dit beslutningsgrundlag. Vi har implementeret revisionsteknikker og værktøjer som understøtter en moderne tilgang til revision af virksomheder. Udover selve revisionen yder vi også regnskabsmæssig assistance, som omfatter udarbejdelse af årsregnskaber, perioderegnskaber og budgetter samt regnskabanalyse.

Vi tilbyder også andre former for erklæringer på årsregnskabet, eksempelvis udvidet gennemgang, review eller en erklæring om assistance med opstilling af årsregnskabet.

Bogføring

VI ASSISTERER MED DET ADMINISTRATIVE, HERUNDER BOGFØRING, INDBERETNING AF MOMS, FAKTURERING OG LØN MV.

Et velfungerende og opdateret bogholderi er en hjørnesten i en succesfuld virksomhed, så du hele tiden kan følge med i, hvordan det går og agere bedst muligt. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud uanset om du måtte ønske en løsning, hvor vi bogfører kvartalsvist eller halvårligt med det formål at beregne moms, eller om du ønsker en månedlig detaljeret rapportering.

Rådgivning

VI ER MED DIG HELE VEJEN OG HJÆLPER DIG MED AT SE MULIGHEDERNE I DIN VIRKSOMHED

Som revisor er vi meget mere end den årlige revision af dit regnskab. Vi assisterer med en bred vifte af rådgivningsopgaver, hvor vi er sparringspartnere for vores kunder.

SE HVORDAN VI KAN RÅDGIVE DIG

SKAL VI HAVE EN SNAK?

DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS FOR ET GRATIS OG UFORPLIGTENDE MØDE

Kontakt Os